Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ευτυχισμένος;




Ευτυχισμένος; 
Με ένα προφίλ στο facebook γεμάτο γυναίκες, είναι μόνος. Τα πρωινά δεν έχει πού να στείλει μια καλημέρα, τα απογεύματα σαπίζει στη συνδρομητική τηλεόραση και τα Σαββατοκύριακα που δεν δουλεύει κατεβαίνει στο υπόγειο και φτιάχνει διάφορα, για να περάσει η μέρα. Τα βράδια πολλές φορές αυνανίζεται φαντασιώνοντας διαφορετικές γυναίκες κάθε φορά, ίσως και κάποια που από χρόνια τού έχει κολλήσει τη σκέψη. 


Εξωτερικά, ηλικιακά και λειτουργικά, είναι τέλειος. Ωστόσο,  λίγη αλαζονεία, λίγη επικριτικότητα, λίγη ομορφιά, λίγη εξυπνάδα παραπάνω, τον έχουν ζαλίσει. Παραπατά. Και με την τελευταία - εναπομείνουσα- ρανίδα εγκεφαλικού φωτός, καλεί - ο ίδιος- στη ζωή του αυτό που χρόνια φαντασιώνεται. Κι εκείνο έρχεται με θετική ενέργεια και τρυφερή σκέψη. 

Τον   περιλούζει με βάλσαμο και λάδι για τις πληγές. Του στηρίζει το πόδι που τρέμει και του δείχνει δρόμους να περπατήσει. Αυτός, μπροστά στην προσφορά, αρχίζει να παραπαίει ακόμα περισσότερο. Μετράει και προβληματίζεται. Στο τέλος, προτιμάει να σαπίζει στο συνδρομητικό του κανάλι. 

!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου